3 opties als omheining voor uw tuin

Wilt u graag omheining om uw tuin heen hebben? U kunt de omheining zien als het creëren van privacy, extra beveiliging om uw woning of juist als aanvulling op uw tuin. Er zijn diverse omheiningen die u om uw tuin kan plaatsen, waarbij de mogelijkheden steeds meer worden. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een schutting, een haag of hekwerk.

Schutting

Een schutting is in de meeste gevallen gemaakt van hout en geeft een warme sfeer aan uw tuin. Een schutting zorgt ervoor dat niemand van buiten naar binnen kan kijken. Er zijn echter ook schuttingen die gemaakt zijn van bamboe die een iets exotischer tintje aan uw tuin geven. Dit is perfect als u uw tuin volledig wil afschermen! Er bestaan ook schuttingen van pallets. Hierbij kunt u pallets vastzetten in de grond, waarbij u ook nog eens zorgt voor recycling van deze pallets. 

Haag

Voor een prachtige groene aanvulling op de tuin kunt u ook een haag plaatsen. Een haag is een groene struik die uw tuin omheind. Er bestaan diverse hagen waarmee u uw tuin kunt omheinen. Zo kunt u gaan voor een buxus, hulst of beukenhaag. Je kunt hier zelf de hoogte in bepalen, maar let er wel op dat u een haag regelmatig moet snoeien. 

Hekwerk

Op het moment dat u nog wel verbonden wilt blijven met de buitenwereld is hekwerk zeker geschikt voor in uw tuin. Hekwerk wordt ook wel gebruikt als sier omheining voor uw tuin. Tevens kunt een een poort op uw oprit plaatsen die als extra beveiliging kan zorgen. Hier kunnen automatische poortopeners voor gebruikt worden. Met deze elektrische poortopener krijgt u toegang tot uw oprit en woning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *