Belangrijke items om mee te nemen als je gaat kamperen!

Ben je op zoek naar een diepere connectie met de natuur en wil je in nauw contact komen met jezelf en de omgeving, dan is een kampeertrip voor jou de oplossing! Wanneer je gaat kamperen kom je vaak plekjes tegen die je anders niet had gezien. Vaak zoek je op vakantie juist de drukte van de stad op, terwijl je met kamperen juist de rust van de natuur opzoekt. In dit artikel lees je wat je absoluut niet mag vergeten als je gaat kamperen en een handig lijstje met overige items, zodat jij optimaal kan genieten van je kampeertrip.

Waar ga je slapen?

Wanneer je een hotel boekt is alles omtrent je slaapplek al geregeld, het enige wat je moet doen is je hotelkamer betalen. Met kamperen moet je het zelf allemaal regelen. Niet alleen moet je op zoek naar een plek waar je kan en mag kamperen, niet overal is dat toegestaan namelijk. Daarnaast moet je zorgen voor een tent, een slaapzak en een luchtbed, zodat je wat comfortabelere ligt. Bespreek samen met je reisgenoot of jullie samen in een tent gaan slapen en wie de tent mee brengt. Wellicht hoef je dan alleen de overige spullen mee te nemen. 

Spullen die je nodig hebt

Behalve je slaapspullen zijn er ook nog andere items die van belang kunnen zijn om je kampeertrip een succes te maken! Vaak heb je geen tot weinig toegang tot water, wegwerpspullen zijn daarvoor een goed oplossing, zodra je klaar er mee bent gooi je het gewoon weg. Speciaal voor jou is hier een lijstje samengesteld welke items je mee kan nemen, let op niet alles is om weg te gooien, maar wel essentieel om mee te nemen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *