De houten pellets van Plospan zijn duurzaam en milieuvriendelijk

Houten pellets hoeven niet slecht voor het milieu te zijn. De houtpellets van Plospan zijn namelijk heel erg milieuvriendelijk. Tijdens het verbranden van deze houtpellets wordt zo min mogelijk c02 uitgestoten, hier heeft Plospan voor gezorgd. De houtpellets van Plospan bestaan uit loofhout en naaldhout en zijn bij ons te bestellen in kleine en grote korrels. Als je lief voor het milieu wilt zijn en zo min mogelijk c02 wilt uitstoten, dan zit je bij de houtpellets van Plospan helemaal goed. Het is niet voor niks dat het een leverancier bij ons: wij leveren graag de beste kwaliteit aan onze klanten.

Pellets kopen van Plospan kan bij ons

Bij ons kun je onder andere pellets kopen van Plospan. Wij hebben gekozen voor Plospan als een van onze leveranciers omdat milieuvriendelijkheid erg belangrijk is en de co2 stoot volgens ons ook echt moet verminderen. Met de houtpellets van dit merk werk je daar aan mee. Bij ons zijn er altijd houtpellets van dit merk in de voorraad en voor een vaste en goedkope prijs kun je meerdere zakken of zelfs hele pallets inslaan. Er komen geen gekke kosten bij en bij ons bestellen betekent al levering binnen een paar dagen. 

Plospan houtpellets komen afhalen of laten bezorgen

Als je bij ons Plospan houtpellets besteld, dan kun je ze ook komen afhalen. Heb je maar een kleine hoeveel pellets nodig of heb je een busjes waar wel een pallet of twee in kan, dan kun je ze ook komen afhalen bij ons bedrijf in Midden Nederland. We zijn makkelijk te vinden en te bereiken. Uiteraard bezorgen wij ook tot aan de deur, al binnen een paar dagen leveren wij de houtpellets. Afhankelijk van hoeveel kilometers we hiervoor moeten rijden. Hangt hier een bepaalde prijs aan vast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *