Een frisse look met weinig make up creëer je zo

Tijdens de zomerdagen dragen we het liefst helemaal geen make up. Toch willen we ons weleens opfleuren met een mooie make up look of willen we er fris bij zitten tijdens de ochtend meeting. Dit lukt niet altijd en soms hebben we een periode last van oneffenheden. Dit is natuurlijk niet erg. Hoe lossen we dit op? Hoe kun je hier zelf voor zorgen zonder iedere dag veel make up te gebruiken? Wij hebben gekeken naar de belangrijkste punten voor een frisse look. Lees dus snel verder!

De juiste huidverzorging

Een juiste huidverzorging zorgt ervoor dat je minder rimpels krijgt, maar zorgt er ook voor dat je een frisse, opgewekte look creëert. Je hebt minder make up nodig en je huid kan van zichzelf stralen. Ga hiervoor eerst na wat voor type huid je hebt en wat je nodig hebt om je huid iedere dag te voeden. De basis is een goede exfoliant, een moisturizer en een anti aging crème. 

Een goede nachtrust en weinig stress

Misschien wel de belangrijkste zaken zijn een goede nachtrust en weinig stress. Stress en slaaptekort zijn de perfecte combinatie voor een onzuivere huid en voor huidveroudering. Heb je de afgelopen tijd veel stress gehad en weinig tijd over om goed uit te rusten? Ga dan eens na waardoor dit komt. Door de tijd te nemen om uit te zoeken waar dit aan ligt kun je deze twee belangrijke zaken verbeteren.

Je wimpers en wenkbrauwen voeden en laten groeien

Met producten van bijvoorbeeld Refectocil kun je je wenkbrauwen en wimpers voeden met vitamines en hierdoor laten groeien. Dit zorgt automatisch voor vollere wimpers en wenkbrauwen wat je een frisse look geeft. Je hebt hierdoor ook nauwelijks make up nodig waardoor je slaap overhoudt in de ochtend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *