Fedora hoed dames

Bekijk de fedora hoed dames bij Hatland. Op de site zie je de dames en heren hoeden door elkaar staan, maar hierop is eenvoudig te filteren. Aan de linkerzijde van de site selecteer je dan dames en je ziet enkel nog de fedora hoed dames zoals de Bush Walker. Ondanks dat de fedora hoed stijlvol is, is deze uiterst functioneel. Een hoed biedt altijd extra bescherming tegen schadelijk zonlicht, ook al heeft Hatland daar speciale hoeden voor zoals de UPF50+. In ieder geval hoef je als je een hoed draagt minder antizonnebrandcrème met een beschermende factor op je gezicht te smeren.

Hatland heeft verschillende hoeden

Naast de fedora hoed dames heeft Hatland andere hoeden. Er is een flink aanbod met van die typische hoedjes voor sport en vrije tijd, ook al heeft Hatland daarvoor ook petten. Een hoed met veel draagcomfort is een katoenen hoed. Dat is echt zo’n hoed voor op een camping of festival. In Nederland is zomerse warmte al snel benauwd gevolgd door een regenbui, een katoenen hoed is dan een uitkomst. Voor bij het tuinieren is een strorieten hoed ideaal, ook al is daarin ook een overlap. Er is dus veel keuze, een sportieve pet, een eveneens sportieve hoed of de wat meer geklede fedora hoed dames.

Naast hoeden en petten een flinke collectie aan mutsen en handschoenen

Hatland heeft dus verschillende hoeden in diverse stijlen. Maar soms is het ronduit koud buiten, en dat vraagt andere kleding, en daarvoor heeft Hatland mutsen en handschoenen. Bekijk op de site de mutsen en handschoenen voor hem en haar. Mocht daar niets tussen zitten dan kun je altijd nog terug gaan naar de hoeden, en eventueel de seizoenen filteren. Ook weer links op de site, maar dan bovenaan kun je lente, zomer, herfst, winter instellen, en zo de hoed zoeken passend bij het seizoen. Ongetwijfeld kun je zo vinden wat je zoekt, bekijk de hoeden, mutsen, petten en handschoenen online.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *