Geen afspraken vergeten met een goede agenda

hypotheekadvies heerhugowaard

Over een paar weken begint alweer het nieuwe school- of studiejaar. Of misschien heb je wel een nieuwe planner of agenda nodig voor je werk. Met een moleskine agenda kan je goed en overzichtelijk je afspraken plannen en het noteren van opdrachten en doelen. Je vindt er ook jaarplanners van 12 maanden tot een 18 maanden agenda. Ze zijn er in veel verschillende formaten. Een moleskine agenda heeft niet alleen een overzicht van de komende week op de ene pagina staan,  maar ook een gelinieerde pagina waar je al je notities kan noteren je ideeën en gedachten kan opschrijven.Een goede agenda leert kinderen om een overzichtelijke planning te maken en te anticiperen op het huiswerk wat ze krijgen van hun leraar.

Notities maken

Vaak maken mensen snel een notitie aan de zijkant van een blaadje wat ze voor zich hebben liggen. Om je notities niet kwijt te raken is een moleskine notitieboek ideaal. Er is voor iedere manier van noties te maken wel een notitieboek te vinden. Er zijn gelinieerde notitieboeken en blanco notitieboekjes te verkrijgen. Moet je geregeld een grafiek tekenen dan zijn er ook geruite notitieboekjes te koop.

Schetsboeken van hoge kwaliteit

Wanneer je van tekenen houdt en op zoek bent naar een nieuw schetsboek dan ben je bij Moleskine schetsboeken aan het juiste adres. Het maakt niet uit of je het liefst schetst, collages maakt  of met waterverf schildert. Bij Moleskine is er in het assortiment altijd een dummy schetsboek te vinden dat perfect bij je creatieve uitspatting past. Een schets of tekenboek wordt natuurlijk veel gebruikt voor het tekenen van schetsen. Daarnaast kan je een schetsboek van Moleskine goed gebruiken voor het maken van collages, waterverfschilderijen of het maken van fotoalbums. Je hebt de schetsboeken ook met zwart papier. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *