Hovenier Apeldoorn

Ben je woonachtig in Apeldoorn en heb je geen tijd of zin om te werken aan je droomtuin? Of heb je twee linker handen? Laat deze klus uitbesteden aan de professionals van hoveniersbedrijf Kous! Kous Hoveniers zet zich in om van jouw tuin je droomtuin te maken! Ze leggen prachtige paden aan, snoeien struiken en bomen, verwijderen onkruid tot aan de wortel en nog veel meer!

Tuinarchitect

Weet je nog niet precies hoe je jouw tuin eruit wil laten zien? Laat je inspireren en verrassen door de tuinarchitecten van Kous Hoveniers. Deze tuinarchitecten werken volgens een stappenplan: De tuinarchitect komt bij je langs om je tuin te bekijken. Vervolgens zal je samen met de tuinarchitect nadenken over een optimaal design voor je tuin. De tuinarchitect gaat vervolgens aan de slag met het maken van een ontwerp. Dit ontwerp is ook mogelijk te visualiseren door gebruik te maken van een programma die ontwerpen in 3D kan weergeven.

Tuinaanleg

Wanneer er een plan op tafel ligt, is het de taak van Kous Hoveniers om dit plan te realiseren. De buren worden op de hoogte gesteld voor de werkzaamheden die met uiterste nauwkeurigheid en zorg worden verricht in je tuin. De taken die Kous Hoveniers in Apeldoorn kunnen uitvoeren zijn het uitvoeren van het houtwerk, het straatwerk, de beplanting en het kunstgras.

Tuinonderhoud

Mocht je tevreden zijn met de diensten die Kous Hoveniers heeft geleverd, vraag dan het tuinonderhoud aan. Hier komen Kous Hoveniers op regelmatige basis terug om te werken aan het onderhoud van je nieuwe tuin en eventueel het verzorgen of beschermen van de flora in de tuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *