Je auto inruilen voor een elektrische fiets?

e bike

Steeds meer mensen werken thuis. Dit komt mede door het coronavirus. Het coronavirus heeft veel werkgevers inzicht gegeven. Het is niet langer nodig om per se naar kantoor te gaan. Doordat thuiswerken de norm lijkt te worden, hebben we niet per se allemaal een auto meer nodig. Voor afstanden tot zo’n 25 kilometer is het prima om een elektrische fiets te gebruiken.

Een elektrische fiets aanschaffen of je fiets ombouwen?

Een nieuwe elektrische fiets kopen kan best in de papieren lopen. Waarschijnlijk heb je al wel een fiets in de schuur staan. Wist je dat het ook mogelijk is om een normale fiets om te bouwen tot een elektrische fiets. Voor meer informatie bekijk je deze link: ombouwset elektrische fiets. Veel mensen weten niet dat het mogelijk is een normale fiets om te bouwen tot een elektrische fiets. Door dit wel te doen, kun je veel geld besparen!

Ook een bakfiets is om te bouwen
Beschik je over een bakfiets? Met een bakfiets vervoer je makkelijk meerdere kinderen. Een bakfiets met meerdere keren erin is echter best zwaar om te besturen. Maak het jezelf makkelijk en kies ervoor om je bakfiets om te bouwen tot een elektrische bakfiets. Meer informatie? Bekijk de link: bakfiets ombouwen.

De toekomst en auto’s

Het bezitten van een auto lijkt steeds meer ontmoedigd te worden. In grote steden zijn er bijvoorbeeld al dieselvrije zone’s of is het helemaal niet meer mogelijk om met de auto het centrum te bereiken. Autobezit is niet per se meer mogelijk. Er zijn meerdere deelconcepten waardoor je alsnog over mobiliteit beschikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *