Ken jij het merk Buddha to Buddha al?

budhha to buddha

In de sieradenwereld is het merk Buddha to Buddha erg populair. Dit merk staat bekend om zijn grovere sieraden. Buddha to Buddha is ontstaan in het jaar 1997, toen de oprichter een meditatiereis door Zuidoost Azië maakte. De bekende sieraden die hieruit zijn ontstaan zijn vandaag de dag te koop bij verschillende juweliers. Zo ook bij Kaptijn Online!

Het verhaal van Buddha to Buddha

Toen de oprichter van Buddha to Buddha zijn reis maakte, begon hij met schetsen. Met de plaatselijke zilversmid heeft hij zijn schetsen tot leven gebracht. De eerste armband was een feit: het merk was geboren. Elk sieraad wordt vandaag de dag nog met de hand gemaakt door de allerbeste ambachtslieden. Hierdoor is elk sieraad van Buddha to Buddha uniek.

Levensstijl

Buddha to Buddha staat niet alleen voor het maken van sieraden, het staat ook voor een levensstijl. Het merk zet zich af tegen het ‘snelle’ leven. Het merk houdt niet van haast. Daarom raden ze iedereen aan om bewust opnieuw contact te maken met de wereld. Trek de wereld in, ga op zoek naar het onbekende en laat je verrassen door al het moois!

Ontwerpen en maken

In Amsterdam worden de nieuwe ontwerpen bedacht. Creatievelingen zijn bezig met armbanden, kettingen en ringen. Deze ontwerpen worden uitgewerkt in schetsen en computertekeningen. Hierna worden de schetsen verstuurd naar Bali. Lokale ambachtslieden werken dagelijks aan de sieraden van Buddha to Buddha. Op dit eiland is zilveren ambacht een lange traditie. Als je naar je sieraad kijkt, kun je dus zien met hoeveel liefde en aandacht het gemaakt is.

Bekijk ook:

Trouwring kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *