Landingsvaartuigen

Waarschijnlijk heb je wel eens een gezien, een landingsvaartuig. Als je die nog niet in het echt hebt gezien, dan heb je er vast wel een op een foto of in een film gezien. Bijvoorbeeld op de beelden van D-Day op het strand in Normandië. Op D-Day hebben landingsvaartuigen namelijk een heel belangrijke rol gespeeld. Deze boten waren destijds heel functioneel, maar vandaag de dag zijn deze boten nog steeds te gebruiken voor talloze doeleinden. 

Multifunctionele werkboten

Een landingsvaartuig wordt voornamelijk gebruikt om personen, materiaal of goederen van een schip naar wal te vervoeren. Door de vorm van deze boten, namelijk met een vlakke bodem, de ruime open capaciteit voor te laden en de laadklep aan de voorkant, is deze boot ideaal om bijvoorbeeld rechtstreeks een strand op te varen. Deze vorm maakt de boot multifunctioneel. De laadklep zorgt ervoor dat spullen heel gemakkelijk in de boot geladen kunnen worden. De vlakke bodem en geringe diepgang zorgt er voor dat de boot waar dan ook kan worden gevaren en dat de boot stabiel blijft. Een vaartuig dat dus perfect dient als werkboot. Daarnaast kun je de boot natuurlijk ook voor andere doeleinden inzetten, bijvoorbeeld voor een dagje vissen, jagen of cruisen.

Hasekamp Trading Holland

Zo’n landingsvaartuig kan in allerlei soorten en maten worden gemaakt. Hasekamp Trading Holland is gespecialiseerd in het maken, kopen en verkopen van werktuigen voor marine bedrijven. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een aluminium jon boot, dan ben je bij Hasekamp aan het goede adres. Een jon boot kun je bij dit bedrijf compleet naar wens laten produceren. Ben je op zoek naar een tweedehandse werkboot? Ook dan biedt Hasekamp veel keuze voor jou aan. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van Hasekamp Trading een kijkje op de website. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *