Opleiding administratief medewerker

Overweeg je een opleiding administratief medewerker? Misschien is Fabius dan de plek voor jou. Daar bieden ze namelijk een opleiding administratief medewerker aan die 9 maanden duurt. Je hebt iedere week één les voor 9 maanden. In totaal zijn dat 30 lessen en iedere les duurt 3 uur. De opleiding administratief medewerker van Fabius opleidingen wordt op meerdere locaties gegeven en kun je in de ochtend vanaf 9 uur volgen of in de avond vanaf 7 uur. Op deze pagina kun je de eerstvolgende startdata per locatie vinden voor zowel de ochtend- als de avondlessen. Je ziet hier ook de kosten voor de opleiding.

Inhoud van de opleiding

Je kunt de kosten ook in termijnen betalen als het bedrag in één keer te veel is. Tijdens de opleiding wordt een vijftal onderwerpen behandeld. Je begint de opleiding met kantoorpraktijk, waar je alles leert over het werken op kantoor. Daarna krijg je typvaardigheidslessen en een basiskennis over MS Office programma’s. Vervolgens wordt er verdiepende kennis aangeleerd over Word en Excel. Tot slot leer je bedrijfsrekenen en taal. Aan het eind van de 30 lessen doe je een examen en als je het examen haalt, krijg je een diploma.

Na de opleiding

Vaak dient de opleiding administratief medewerker bij Fabius opleidingen als een basis voor een vervolgopleiding. Die vervolgopleidingen duren dan nog maar 10 of 15 weken – dat verschilt per precieze opleiding. Je kunt verschillende richtingen op. Er zijn bijvoorbeeld meerdere financiële, secretariële en commerciële opleidingen die je aansluitend kunt volgen. Maar de opleiding administratief medewerker is ook de basis voor een opleiding tot projectmedewerker of online marketing medewerker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *