Originele weekendjes weg met je partner

Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau, een cadeau voor een jubileum of wil je zomaar een cadeau geven? Een weekendje weg is altijd een goed cadeau en je partner zal hier sowieso blij mee zijn. Ben jij op zoek naar een origineel idee voor dit weekend? Lees dan snel onze aanbevelingen!

Weekendje op jacht

Jagen is niet voor iedereen weggelegd, maar het is zeker de moeite waard om een keer te proberen. Zorg ervoor dat je de juiste benodigdheden bij je hebt, zoals jachtkleding. Er worden verschillende jachten en jachtreizen georganiseerd. Op het internet zijn veel organisaties te vinden die deze reizen aanbieden. Ga op pad met een ervaren jager en beleef zelf hoe een jager te werk gaat. Bezoek de online jachtwinkel van JachtXL.nl.

Pipowagen

Een ander, origineel idee is een weekendje weg in een pipowagen. Een pipowagen is erg gezellig. Sommige pipowagens zijn helemaal in stijl gebleven, terwijl andere wagens van alle gemakken voorzien zijn en hierdoor een luxe overnachting bieden. Een pipowagen staat vaak op een park of in een mooi natuurgebied. Je zult dus helemaal tot rust komen! Wist je dat veel pipowagens ook over een jacuzzi beschikken?

Boomhut

Als klein kind droomde je altijd van een echte boomhut. Tegenwoordig zijn er verschillende boomhutten gebouwd om in te overnachten. Vaak zijn dit complete huisjes met alles erop en eraan. Een overnachting in een boomhut is niet alleen romantisch, het uitzicht is vaak ook prachtig. Veel Nederlandse boomhutten zijn gebouwd in mooie natuurgebieden. Wakker worden tussen de fluitende vogels wil iedereen, toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *