Waarom grijs laminaat in huis nemen?

grijs laminaat

Wie denkt dat een grijze vloer saai is, heeft het mis. De grijze kleur komt steeds meer terug in interieuren. Grijs heeft ontzettend veel tinten en kun je in het hele huis verwerken. Of je nu een grijze laminaatvloer, grijze meubels of grijze muren kiest: de kleur is makkelijk te combineren. Ben jij fan van de grijze kleur?

Op zoek naar laminaat in Rotterdam? Of zoek je juist laminaat in Amsterdam? Bekijk online het aanbod van Laminaathal!

Grijs laminaat in huis

Laminaat was eerder alleen te verkrijgen in natuurlijke kleuren. Vaak was bruin de standaard. Tegenwoordig is laminaat is ontzettend veel kleuren te verkrijgen. Als het gaat om grijs, heb je meerdere opties: van lichtgrijs tot donkergrijs. Grijs past in ieder interieur omdat de kleur subtiel en natuurlijk is. Lichtgrijs zal er bijvoorbeeld voor zorgen dat de ruimte een stuk ruimer lijkt!

Combineren met kleur

Een grijze vloer is goed te combineren met verschillende kleuren. Of je nu gek bent op felle, vrolijke kleuren of aardetinten. Je kunt de kleur op verschillende manieren combineren in huis. Kies jij voor warm en gezellig of ga je voor een stoere, industriële look? Een grijze kleur ziet er chique en stijlvol uit. Wanneer je een grijze muur hebt, adviseren wij om de accessoires in een andere kleur te kopen. Zo zorg je voor goede contrasten.

Praktische voordelen

Naast stijlvolle voordelen, heeft grijs laminaat ook veel praktische voordelen. Een laminaatvloer is slijtvaster dan een houten vloer. Laminaat is makkelijk te leggen, maar kun je ook overlaten aan de specialisten van Laminaathal.nl. Een laminaatvloer is onderhoudsvriendelijk en erg hygiënisch. Tot slot is laminaat ideaal om te combineren met vloerverwarming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *