Wat als ik geen SEO gebruik?

Bij een website maken en onderhouden komt veel meer kijken dan dat de meeste mensen weten. Het is erg belangrijk dat het op de juiste manier in elkaar gezet wordt. Daarnaast zal je een website ook goed moeten blijven onderhouden. Als je dit doet kun je veel meer uit je website halen. Het is wel belangrijk dat het op de juiste manier gebeurd. Zo gebruiken sommige websites geen SEO. Hierdoor kun je negatieve effecten gaan ervaren als je dit niet gebruikt. 

Geen bezoekers

Als je geen SEO toepast, kan het zijn dat je weinig tot geen bezoekers hebt op je website. Uiteraard is dit iets wat je absoluut niet wilt. Je wilt juist veel bezoekers om je website gaande te houden. Het is verstandig om SEO te gebruiken. Hierdoor zal je wel bezoekers kunnen werven. Je kan er heel wat gunstige dingen uithalen wanneer je de SEO goed gebruikt.

Als je de SEO niet gebruikt is de kans groot dat de mensen die eigenlijk jouw bezoekers zouden moeten worden helemaal niet om kijken naar jouw website. Zij zien jouw website niet in Google verschijnen. Gemiddeld klikken de meeste mensen niet verder dan de eerst 3 zoekresultaten. Soms de eerste 5. Als je geen SEO gebruikt zal je niet in deze resultaten terecht kunnen komen. Dit is een erg groot nadeel voor je bezoekers aantal. Waarom zouden mensen naar de 15 pagina van Google gaan als ze ook op de eerste paar kunnen klikken?

SEO toch toepassen

SEO is absoluut niet moeilijk te verkrijgen. Zo is er ook een SEO abonnement die je eventueel zak kunnen afsluiten. Voor een vast bedrag per maand krijg je toch SEO op de website. Op die manier weet je zeker dat je in Google aangeschreven wordt en kun je je zelf focussen op andere dingen. 

Als je SEO toepast, zal je al snel zien dat je website een heel stuk beter gaat lopen dan wanneer je dit niet doet. Als het dan toch nog niet zo goed loopt, zal je even moeten kijken wat er precies fout gaat. Soms doe je zelf iets verkeerd, maar andere keren ligt het aan de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *