Wat doe je met je kerstbonus?

Yeah, het is weer de laatste maand van het jaar en dat betekent voor een aantal werknemers een mooie kerstbonus. Je kunt natuurlijk je kerstbonus direct uitgeven of sparen voor later. Wij hebben wel wat tips voor je.

Investeren in je tuin

De kerstbonus is een mooie gelegenheid om eens een grote uitgave te doen. Krijg jij een 13e maand en een bonus? Dan heb je een mooie buffer. Je kunt met dit geld eens de tuin aanpakken. Je tuin onderhoudsvrij maken is echt een hot item. Zo kun je door middel van kunststof planken, een kunststof schutting of kunststof vlonderplanken jouw tuin nagenoeg onderhoudsvrij maken. Of wat dacht je van een onderhoudsvrij kunststof tuinhuis

Investeren in je huis

Jouw huis is het spaarpotje voor later. Daarom is het goed om te investeren in jouw huis. Wat dacht je van een dakkapel? Of een uitbouw aan huis. Op deze manier zorg je er ten eerste voor dat je meer ruimte in huis hebt, maar ook nog eens dat je voor later je geld veilig stelt. 

Sparen voor later

Minder sexy, maar sparen voor later is enorm belangrijk. Je zult altijd zien dat er onverwacht een duur item uit huis kapot gaat. Je kunt hierbij denken aan de wasmachine, televisie of vaatwasser. Het is altijd goed om een buffer te hebben, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Cryptocurrency

Heb jij het geld eigenlijk niet nodig en kan jij er wel een risico mee nemen? Verdiep je dan eens in de wereld van cryptocurrency. Je kunt hier natuurlijk veel geld mee winnen, maar zeker ook verliezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *