Wat geef je een kind van 4 cadeau?

Hiep Hiep Hoera! Jullie zoontje wordt bijna 4 jaar. Jullie kleine man maakt een mooie groei door en is al bijna klaar om de eerste stappen te zetten naar school. Maar eerst maar eens zijn verjaardag vieren. Wat ga je hem geven? Wij hebben wat leuke cadeaus voor je opgesomd.

Een kinderauto

Jouw zoon de show laten stelen? Dan kan met een elektrische kinderauto! Hoe tof is het als jouw zoon in een BMW kinderauto door de straat scheurt? Of wanneer hij zijn vriendjes komt oppikken. Wil jij eens een aantal kinderauto’s bekijken? Scheur dan snel naar de website van Marcelinashop.com.

Een kinderfiets

Wil jij jouw kleine man alvast leren fietsen? Dan is een kinderfiets natuurlijk een mooie cadeau. Zodra de loopfiets of driewieler te klein wordt, is het tijd om een stap te maken naar een kinderfiets. Geef je een kinderfiets cadeau? Schaf dan ook enkele accessoires aan. Denk aan een fietshelm of een vlaggetje, zodat je kind altijd opvalt.

Creatief speelgoed

Dit is de leeftijd waarop kinderen ‘lekker’ kunnen spelen. Ze vinden het leuk om creatief bezig te zijn. Je maakt een kind van 4 dus altijd blij met klei, kleurpotloden/stiften en een kleurboek. Maar ook LEGO is voor jongens enorm populair speelgoed. Hoe leuk is het om met jouw kleine man samen een heel LEGO speelwerk te maken. 

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke producten te koop die voor jouw 4-jarige zoon. Van een bal tot duplo, van kleding tot puzzels. Ook is het leuk om met hem door de speelgoedwinkel te lopen en hem iets te laten aanwijzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *