Wat is goede voeding voor mijn hond?

Denk je erover na om een puppy of een hond te kopen voor een gezinsuitbreiding? Dat kan erg leuk zijn maar dan moet je deze wel goede zorg en voeding kunnen geven. Om goede zorg te kunnen geven aan je puppy is voorbereiding erg belangrijk. Doe goed onderzoek naar het ras dat je wilt gaan kopen en weet wat voor zorg ze nodig hebben. In deze blog geven wij je tips om je hond goed te eten te geven.

Droogvoer 

Vaak kiezen hondeneigenaren voor droogvoer. Droogvoer is te verkrijgen in de vorm van brokken en poedervorm brokken. Droogvoer zorgt wel vaak voor een groot risico op gezondheidsproblemen maar dit verschilt ook per hond. De reden dat veel mensen hier ondanks de risico’s toch voor kiezen is omdat droogvoer relatief goedkoop is. 

Snacks voor je hond

Net zoals mensen vinden honden een aantal snacks op zijn tijd ook wel lekker. Maar wat zijn nou goede en gezonde snacks voor je hond? Voor de kauwbehoefte van honden is het goed om een kauwstaaf voor je puppy of hond te kopen. Kauwen is namelijk goed voor het gebit van honden. Kijk eens op Aware Pet Products voor het totale assortiment hondensnacks. 

Hoeveel maaltijden moet ik mijn hond geven?

Het aantal maaltijden dat een hond nodig heeft per dag verschilt erg per hondenras. Over het algemeen is het het beste om 3 maaltijden per dag te geven. Wanneer je het eten goed over de dag verdeeld is de kans op overgewicht een druk kleiner. Let hier dus goed op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *