Woning te klein maar wel ruimte rondom je woning?

tiny house

Ben je helemaal gelukkig in je woning maar merk je dat je ruimte tekort komt? Wil je niet verhuizen en heb je genoeg ruimte rondom het huis? Zie je het echter niet zitten om je woning uit te bouwen en ben je op zoek naar een alternatief? Er is een alternatief!

Tiny house
Zo kun je een tiny house laten plaatsen. Zoals de naam al doet vermoeden is een tiny house een kleine volwaardige woning. Een tiny house is maximaal 50 vierkante meter groot en heeft een zo min mogelijk ecologische voetafdruk. Een tiny house is mogelijk op wielen maar ook op een fundering. Heb je meer ruimte nodig en heb je nog een plekje vrij in de tuin? Kies dan voor een tiny house! Let op: Ga bij de gemeente na of je hier een vergunning voor nodig hebt.

Tiny Office

In 2021 werken steeds meer mensen thuis. Dit komt mede door het coronavirus. Het kabinet riep eind 2020 en begin 2021 op om zoveel mogelijk thuis te werken. Als gevolg kwamen veel Nederlanders aan de keukentafel te zitten. Ze hadden immers geen kamer in het huis over die als kantoor kon dienen. Thuiswerken aan de keukentafel is niet ideaal. Helemaal niet als je jonge kinderen rond hebt lopen. Het is lastig om jezelf te concentreren in een drukke ruimte. Een tiny office is wellicht dé oplossing voor jou!

Luxe tuinkamer

Een luxe tuinkamer is ook in opkomst in Nederland. Wilt u ook een luxe tuinkamer op maat laten maken? Dit is mogelijk bij H Kok Houtbouw!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *